A Csempevarázs jászberényi út 29. szám alatt található csempéket, járólapokat, burkolatokat bemutató szaküzletében a Paradyz csempék, falicsempék, dekorcsempék, mozaikcsempék teljes palettájából válogathat a kedves érdeklődő. Az üzletünkbe látogató emberek többsége pozitív véleményt fogalmaz meg a Paradyz termékek láttán. Az elkövetkezendő sorokban az általuk elmondottakat tesszük közzé.

Paradyz1

 

A Paradyz burkolat gyártó vállalatról röviden 

A lengyel gyártó által készített burkolat családok egyre népszerűbbek Európa számos országában. A folyamatos innovációnak köszönhetően a Paradyz termékek napjainkra az otthonok mellett sportlétesítményekben, irodaházakban, éttermekben, konferenciatermekben, szállodákban, középületekben és más létesítményekben is megtalálhatók. Az otthoni felhasználás során a belterek burkolása (pl: konyha, fürdőszoba) mellett a külterekre (pl: terasz, medencetér) is igen gyakran alkalmazzák. A cég által gyártott termékek között megtalálhatók az alábbiak: falicsempe, dekorcsempe, mozaik csempe, dekorcsík, járólap.

Paradyz csempék, járólapokról megformált vélemények első látásra 

A burkolatokat bemutató üzletünkben a látogatók az alábbi véleményekkel szokták illetni a Paradyz burkolatokat.

A leginkább kedvelt Paradyz családok a Csempevarázs üzletében

 

Paradyz2

 

Vélemények azoktól az emberektől, akik megvásárolták a Paradyz burkolatot üzletünkben. 

Gyakorlati tanácsok a Paradyz burkolatok megvásárlásához

Sajnos hiába van egy csodás csempe család, amit megvásárlunk, ha a vásárlás során hibákat követünk el. Az elkövetkezendő néhány pontban összeszedtük, hogy mire érdemes figyelni a burkolat vásárlása során. Így garantált, hogy a vásárlás nyugodt és feszültségmentes lesz.

Paradyz3

Összegzés a Paradyz termékekről

A Paradyz burkolatok igazán jó minőséget képviselnek. Felhasználási területük sokrétű. Az otthoni belterek és külterek mellett számos létesítményben találkozhatunk velük. A termékpaletta széles. A klasszikus csempéktől a mozaik csempéken át a padlólapig minden megtalálható a kínálatban. A vásárlók a széles termékskála mellett a varázslatos színvilága és egyedi stílusa miatt kedvelik.