Mikor a Tubadzin csempe név elhangzik a Csempevarázs burkolatokat bemutató szaküzletében, az embereknek azonnal felcsillan a szemük a név hallatán. Talán ez annak is köszönhető, hogy a lengyel gyártó által készített csempék és járólapok igazán magas minőséget képviselnek a burkolatok világában. De vajon a vásárlók milyen véleményekkel illették ezeket a csodálatos burkolatokat? Írásunkban most ezt mutatjuk be részletesen.

 

tubadzin-csempe1

Tubadzin vállalat

A Tubadzin vállalat az egyik vezető kerámiacsempe gyártó Lengyelországban. Az általuk kifejlesztett innovációs technológia tökéletesen megfelel a szigorú európai szabványoknak. A cég termékportfólióját négy ismert csempe márka alkotja. Ezek az alábbiak: Tubądzin, Domino, Korzilius és Arte. A termékpalettában a padlólapok, falicsempék, mozaik csempék, dekorcsempék és dekorcsíkok is megtalálhatók.

 

Tubadzin csempe vélemények első látásra

Mikor valaki üzletünkben csempéket és járólapokat keres, számos alkalommal megmutatjuk a Tubadzin burkolatokat. Ilyenkor szoktuk hallani az alábbi véleményeket.

Közkedvelt Tubadzin burkolat családok a vásárlók körében

 

tubadzin-csempe2

Vélemények azoktól a vásárlóktól, akik már megvásárolták a Tubadzin burkolatot
Pozitív vélemények:

Negatív vélemények:

Jelenleg még a Tubadzin burkolatokkal kapcsolatban nem érkezett hozzánk negatív vélemény. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a gyártó által készített csempék és járólapok különböző méretben, színárnyalatban, árkategóriában fedik le a vásárlók igényeit. Abban az esetben, ha a jövőben negatív véleményt kapunk egy vásárlótól erre a burkolatra, cikkünket ennek ismeretében aktualizáljuk.

5 tipp a Tubadzin csempe és járólap vásárláshoz H2

tubadzin-csempe3

 

Összegzés

 

A Tubadzin csempék, járólapok igen magas minőséget képviselnek. A vásárlói vélemények alapján elmondhatjuk, hogy a Tubadzin burkolatok színvilága, méret választéka, burkolat családjainak széles palettája mindenki számára kínál megfelelő választást. Ha Ön Tubadzin burkolatot szeretne vásárolni, várjuk szeretettel Budapesten a jászberényi út 29 szám alatt található csempe áruházunkban.